fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 13 zář 2025 19:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 09:57 

Přeji krásný den, ale u nás bohužel od rána prší, tak snad je někde líp. suelin jen bříško hezky maž, ono se ti pak odmění, že bude krásně hladký a jizvičky neviditelný :lol: :lol:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 09:59 

Micko ahoojjj, neboj se kočko, také se dočkáš, nejde všechno teď a hned, dokonce ani já nemám vše teď a hned, takže ani ta zahozená kila jsou téměř za rok, tak nezoufej kočko a jedéémmmmmmmm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jinak k lodičkám velká gratulka !!! Trénuj doma po obýváku, než v nich vylezeš ven :lol: :lol: :lol:

Sueee no superr, moc krásně se to čte, že je to lepší a lepší !! Gratulka největší, že to už takhle zvládáš !! :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 10:01 

mickaPt:+suelin2: velka gratulace obema! jak k ubytkum a radosti z toho, tak k opetovnemu noseni veci, ktere predtim nesly:-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 10:01 

Děkuji děvčata,jj nechat se obskakovat :P :P :P ,to jo když je manža doma,ale jinak to moc nefunguje,ale nic težkého nedělám,jen vařím a veším prádlo, jinak to moji chlapi s dohledem zvládají.Aduška je rozumná neskáče po mně je opatrná :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 10:09 

děvčátka já nestihám dočítat .-(
za chvíli se asi ubleju a u.eru k smrti :cry:

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 10:25 

ahoj všechny zdravim a přeji pěkný den :P

Lubinko:už zase koukám po metříkách ,ale ještě je nemám opsané ,dřív jsem je měla napsané a měla jsem přehled o pokrokách,teď jsem teho měla moc,ale to tvé super kolo nejde přehlídnout,jinak je mi líto že dětičky jsou marodi,tak se opatrujte ,moc na Vás myslím.A opravdu bojujééém

Micko:to je super když se i nožka zmenší spátky do lodiček,mocinko gratuluji,a zváhou jen tak dál,jde ti to skvěle :P

suelin:blahopřeji,kdo maže ten jede,a ty budeš nádherná,tiše ,no ne tiše,nahlas závidím :P

Verča a ostatní:jak jste psali o těch strojích tak to je můj sen mít něco šlapacího chichi,vždy jsem si přála rotopet,nebo aspon normální kolo,snad si jednou splnim sen...tak všem přeji aby se jim dobře šlapalo,,,ale honě jsem slyšela otom že kdo ho má ten ho většinou používá jako věšák,tak říta že je to často pravda? :D

Verčo díky za písmenka na skypu,ještě že jsi mi tu hlavu dubovou nechala,chichi,tak u nás počasíčko taky nic moc,ale jdeme ven ,musim pro nosní kapky,zázvor a pro přihlášku malemu do školky,lidi tio tak letí,teprve se narodil to je děs,,,tak se všeci opatrujte,,,mám Vás moc ráda

Bossí:děkuji za sz,moc si teho vážím :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 10:27 

verca+Iriska ahojky...vím, že kila nasbíraná za desítky let...nejdou dát dolů za čtvrt roku...ale věřím,že do roka dosáhnu cíle na metříku....
vidím,že to jde...
včera jsem trénovala chůzi v lodičkách po obýváku...bylo to jako ,když se učí batole chodit :D
cindicek jsem ráda, že otoky nohou se zmenšily.... celkově nohy ... obuji opět lodičky vel.37...musela jsem si v poslední době pořídit boty vel. 39, abych nechodila naboso...já mám širokou nohu a vysoký nárt...takže jsem měla problém koupit si botky i bez otoků...
ještě před 2roky jsem i při mé váze nosila botky na podpatku...ale pak jsem musela přejít na důchodky bez podpatku..
jak ty píšeš, že máš zdravotní potíže...a vyjádření lékařů,že máš zhubnout..to znám taky...ale ty jsi holka mladá,ještě nejsi po porodu..tak začni s nadváhou něco dělat...až ti bude 40 a více...hubne se hůře...po porodu váha málokteré jde dolů......i když jsi hezká holka...kvůli vzhledu hubnout nemusíš...
já jsem taky na opku nešla kvůli vzhledu...ale kvůli zdraví...a cítím se lépe...
čeká mě ještě kus cesty k vysněnemu cíli

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 11:03 

MickaPt: viz SZ:-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 11:28 

už se nemůžu dočkat na jaro už aby tu bylo :lol: a být na zahrádce a u kafíčka pěkně venku :lol:

48 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 11:47 

Micko,velká gratulace,na normální boty se taky těším,mooc,
protože mám 41 normálně nakupuju v pánským :oops: :cry:
Irisko,máš krásnej metřík a úbytek,teď sem kvůli tvým milým
příspěvkům chodím častěji :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 11:58 

Holky,co jste po tubě,mám dotaz:známá uvažuje o operaci,zvažuje zatím různá pro a proti a ptala se mě,zda nevím jestli se dá tuba "přežrat"
tak jako jde band?? Hoodně se bojí těch porcí,že bude trpět hlady a bude nucená jíst víc a protrhne si žaludek....vím že se tu už psalo ale přesně si to nepamatuji díík za odpověď :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 12:00 

STELA ahojky, děkuji, jsem ráda, že obuji normální velikost, to ne že by se mi zkrátila noha, ale zmenšila na objem....já boty měla na délku o 2cm navíc, na šířku jsem byla ráda, že jsem je dopla...kupovala si takové cápobotky, co měly volný nárt nebo se daly zapnout na volno, šněrovat apod.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 12:09 

Stela ahojky stelo všechno se dá přežrat pokud hodně chceš ale já za sebe můžu říct,že to není potřeba dáš si trošku a máš dost, pocit hladu já osobně mám opravdu málo kdy. Přeci jen je žaludek sval a natáhnout ho můžeš. Porcí se bát určitě nemusí, když si dáš jen o jedno sousto víc cítíš to až v krku a proč tam rvát víc než je potřeba! Tohle jsou obavy snad všech co se chystají na opku, ale jsou zbytečné. Protrhnout žaludek snad nemůže aspoň jsem neslyšela, že by se to někomu stalo. Na začátku se musí papat jen tekutá strava a to má své odůvodnění. Žaludek je vlastně celý sešitý a tak mu musí dát čas na zotavení. Já jsem po opce dva roky a pořád nejím to co dřív,ale přiznávám dám si všechno, ale trošku. Naučí se papat co dvě nebo tři hodky a ani jí to nepříjde. Je potřeba hooodně pít (a já jsem na pití dacan) ale i to se dá naučit. Tak kámošce řekni ať si sedne k PC a zajde sem za náma a čte a čte. Držím palečky k správnému rozhodnutí. Já jsem moc ráda,že jsem to udělala,ale opravdu z hladu strach mít nemusí a když by přeci jen měla pocit hladu není nic jednodužšího než si kousnout, nebo jako já vlézt do ledničky a strčit do pusy kolečko šunky :wink:

42let Manžel a jorkšírka Lucinka

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 12:22 

Ladynko krásně jsi to napsala :wink: Přežrat se dá opravdu KAŽDÁ operace, ať už je to band, tubu, plikace nebo bypass - je to pouze a pouze na disciplíně člověka. Za sebe mohu také říct, že jím úplně všechno, na co mám chuť, ale o mě se to ví už dlouho, takže žádné nové info sem nepíšu :lol: :lol: :lol: Stačí maličko a o tom to je - malé porce a hurá, hubnutí je na světě :wink:

Takže STELO jak psala Ladynka, vezmi kámošku sem na forum, ať si v klidu všechno pěkně pročte a uvidíš, že bude potom v klidu :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 úno 2011 12:44 

Verčo:)
Vzhledem ktomu, že se mi ta váha zastavila, jsem začala chodit na běžící pás...No nevím jak dlouho to vydržím, ale zatím pohoda, jen nevím co je tam to srce dám tam ruce někdy 80%, NĚKDY 100%. Na netu jsem to nenašla, nebo nevím jak se tomu říká. :shock: Dík

29 let, tubu 4. listopadu 2009 v OV MUDr. Foltys DOPORUČUJI! 1 syn 5 let

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina