ahoj všechny zdravim a přeji pěkný den
Lubinko:už zase koukám po metříkách ,ale ještě je nemám opsané ,dřív jsem je měla napsané a měla jsem přehled o pokrokách,teď jsem teho měla moc,ale to tvé super kolo nejde přehlídnout,jinak je mi líto že dětičky jsou marodi,tak se opatrujte ,moc na Vás myslím.A opravdu bojujééém
Micko:to je super když se i nožka zmenší spátky do lodiček,mocinko gratuluji,a zváhou jen tak dál,jde ti to skvěle
suelin:blahopřeji,kdo maže ten jede,a ty budeš nádherná,tiše ,no ne tiše,nahlas závidím
Verča a ostatní:jak jste psali o těch strojích tak to je můj sen mít něco šlapacího chichi,vždy jsem si přála rotopet,nebo aspon normální kolo,snad si jednou splnim sen...tak všem přeji aby se jim dobře šlapalo,,,ale honě jsem slyšela otom že kdo ho má ten ho většinou používá jako věšák,tak říta že je to často pravda?
Verčo díky za písmenka na skypu,ještě že jsi mi tu hlavu dubovou nechala,chichi,tak u nás počasíčko taky nic moc,ale jdeme ven ,musim pro nosní kapky,zázvor a pro přihlášku malemu do školky,lidi tio tak letí,teprve se narodil to je děs,,,tak se všeci opatrujte,,,mám Vás moc ráda
Bossí:děkuji za sz,moc si teho vážím