fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 15 zář 2025 09:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2011 11:34 

bobul :lol: :lol: :lol:
misabacik gratulace jede ti to pěkně dolů,ty kilečka....
petunko,ahoj,jak se ti daří?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2011 11:34 

my máme žemlovku s tvrarohem, takže od rána poslouchám akorát řeči, co je to za nedělní oběd, ale měla jsem starý rohlíky a ty se taky musí sníst ne?? :lol:

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2011 11:36 

misabacik:blahopřeji,první desítka splněná,jsi šikovná jen tak dál :P :P :P

Lubinko:nemáš zač,myslím že právě i od teho by mělo být tohle fórum ,aby nám dávalo sílu bojovat,protože bez boje to nejde,tak se opatruj,objímám...

petunka:špenát je náhodou mňamka,hned bych si dala já třeba s vajíčkem mmm...mi máme rajské rizotko :P

Jani:ano žemlovka je taky mnamka,teda já sladké nemusim,radeji slané,ale snim to,nejsem vybýravec chichi,ale taky jsme jí v týdnu měli,spíš děti,ale mlaskali,no a je stim celkem dřina takže je to nedělní obýdek a basta :lol:

Naposledy upravil Iriska dne 13 úno 2011 11:38, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2011 11:37 

příjemnou neděli přeji všem.....
dočítala jsem příspěvky... jsem ráda,že tady se píše nejen o úspěšném hubnutí, ale taky i nezdarech a úskalích.....
já když jsem se rozhodla pro band...kamarádky mě odrazovaly, že jsem hloupá, klepaly si na hlavu,že když budu chtít, můžu úpravou životosprávy taky zhubnout....kdyby to bylo tak jednoduché, tak asi žádná co podstoupila bar. operaci, by se nedala řezat.....věděla jsem od začátku, že bar. operace není kouzelná hůlčička, kterou se zamává a hned je člověk štíhlý, ale je to jen BERLIČKA, pomocník .....
celý život bojuji s nadváhou se střídavými úspěchy, hladovky, medikamenty, koktejly, herbalife....cvičení apod.....po některých metodách jsem něco dala dolů, ale za každé kilo dolů, bylo min. kilo nahoře....nebylo to najednou ale postupně se kila nabalovala......po některých medikamentech(adipex)jsem měla problémy,hlavně psychické a nic jsem nezhubla...jiné připravky akorát zeštíhlily jen moji peněženku....nebo naopak jsem přibrala(xenical)...
výrazný úspěch v hubnutí jsem měla úpravou jídelníčku, počítala jsem energetickou hodnotu příjmu a výdeje za celý den, pravidelně jsem jedla, žádná kalorická jídla jsem nejedla, opravdu dietní, nízkotučná, žádné sladkosti, alkohol, jen trochu vinný střik občas....s tímto režimem jsem zhubla během půl roku 25kg....ale pak přišly stresy,problémy, na dodržování pravidelného stravování nebylo ani pomyšlení,opět jsem se vrátila k chaosu v jídle,najedla se ,když jsem měla opravdu hlad...a tělo se mi odměnilo,že si ukládalo zásoby....nepřibrala jsem zpět celých 25kg, jen 15kg,ale i když jsem se pak snažila znovu najet na nějaký režim ve stravování,už jsem nezhubla...na doporučení jsem se začala zajímat o bandáž,ale když zdr.poj.odmítly v polovině roku proplácet bar.operace,byla jse m naštvaná,ale dostala jsem možnost jít na plikaci,jsem ráda...čas ukáže,jak úspěšný tento zásah bude...ale věřím,že bude...

Naposledy upravil MickaPt dne 13 úno 2011 11:40, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2011 11:39 

Marti, já to před chvilkou studovala, Petunka je osmnáctý den po opce, tak mixovanej špenát už by mohla, ne :shock: ?

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2011 11:41 

Milá Bossice - se slanobýlem chlumním jsi mi zavařila, kam ty na takové špeky chodíš :lol: Hledala jsem, jak jsem mohla, ale naše lékárenská distribuce tuto bylinu nezná. Napadá mě řešení v bylinářství mezi mosty a nebo net, tu je k seznání různě. Vzhledem k obsahu kofeinu to bude ale býlí podobné možná čaji mathé a to je i u nás k mání (na objednávku).

Jinak všem krásnou neděli! Naradaru to vypadá na déšť, ale venku je zatím sucho, tak by se mohla nějaká příjemná procházka podařit :D

* od té doby pravidelně co půlrok :-( nutnost povolit prstýnek - typická prstýnková bojovnice
* 15.1.14 bandáž ex a zároveň SLEEVE RESEKCE Turnov, dr. Hrubý

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2011 11:43 

Verko+Janicko-koukla jsem na fotecky a paraaaaaaaada :)
Jj-ta zmena je uzasna a je to krasne videt.Gratuluji :) :wink: :shock: :shock: :shock:
U Verky-to uz je bezpredmetny pac ta je za vodou a suprove :) :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2011 11:43 

Terco, ja ho mela a vrnela sem blahem, mam ho moc rada a musim ho mit kazdy mesic

mela sem ho z listoveho,pomixovala dala kapku smetany na zjemneni a teda bez cesneku

a na vrch sem si dala mixlou lucinu

V den opky 151kg

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2011 11:44 

MickaPt:napsala jsi to velice pěkně a věřím že Ti tahle oparce navždy změní život a jedeš pěkně,takže myslím že svůj cíl brzy zvládneš,tak se drž...

Jinak procházka byla pěkná,moc nefouká jen malinko zebe,a sluníčko se snažilo protlačit,ale chudáčkovi se to nějak nedaří...tak třeba bude odpoledne líp,jdu se pustit do úklidu a praní,,,tak se držte děvčata :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2011 11:46 

Irisko i rajskou na sladko mam rada, teda mela, ted po opce jio nejsem schopna pozrit a polevky taky

V den opky 151kg

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2011 11:53 

petunko:jak nejsi schopná pozřít?že se ti znich navaluje,nebo jsou pro tebe těžko stravitelné,nebo se Ti změnili chutě? :P Jooo rajskou já můžu,polévku i máčku, já ji nezahušťuji moukou ale jen strouhanou mrkví,takže je malinko jiná,ale mě chutná a děti už si taky zvykli :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2011 11:58 

jak citim mastnotu nejsem schopna polknout a chute se mi teda zmenily docela dost

a se mi i navaluje jak nekdo vari ci smazi,nedelaj mi ty smrady dobre

a co me stve ze i muj versace bright crystal mi nevoni

V den opky 151kg

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2011 12:02 

MickaPt věř, že operace bude účinná. Holky já pořád čtu ačtu a u toho vařím, ale manžel se začal procházet po kuchyni a zvedat pokličky, takže už má hlad.

Mudr. Vřeský Bronislav Modelace a zmenšení prsou FNSP Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2011 12:05 

Tak to je fakt zajímavé,no ale stou mastnotou máš zase fajn v jedné věci nemusíš žádné uzeninky a tak ,a nato já hřešim,sice malinko ale dám si,ale je pravda že třeba nemám ráda silné vůně,nebo vůbec nemusim smažený sýr ,no ony ty změny ,přece jen jsou a u tubu jsou jistě ještě větší...tak přeji ať je líp :P a jdu konečně něco dělat,ale fakt se mi nechce,napřed sehřeji dětem nudličkovou polévku a pak se pustim do práce.. :roll: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 13 úno 2011 12:07 

Micko,přesně tak,kdyby to bylo tak jednoduché shodit tak nemusí být operace,holt nemá každý pevnou vůli :oops: ale neboj,budeš kočka,a pak všem vytřeš zrak :lol:
Iriskojsi sluníčko,jsem ráda že jsi zase tu...
Jinak sleduju,že se všude vaří úžasné dobroty,to je super že sem občas někdo napíše co bude vařit,dobrá inspirace :D
pěkný odpoledne[/b]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina