příjemnou neděli přeji všem.....
dočítala jsem příspěvky... jsem ráda,že tady se píše nejen o úspěšném hubnutí, ale taky i nezdarech a úskalích.....
já když jsem se rozhodla pro band...kamarádky mě odrazovaly, že jsem hloupá, klepaly si na hlavu,že když budu chtít, můžu úpravou životosprávy taky zhubnout....kdyby to bylo tak jednoduché, tak asi žádná co podstoupila bar. operaci, by se nedala řezat.....věděla jsem od začátku, že bar. operace není kouzelná hůlčička, kterou se zamává a hned je člověk štíhlý, ale je to jen BERLIČKA, pomocník .....
celý život bojuji s nadváhou se střídavými úspěchy, hladovky, medikamenty, koktejly, herbalife....cvičení apod.....po některých metodách jsem něco dala dolů, ale za každé kilo dolů, bylo min. kilo nahoře....nebylo to najednou ale postupně se kila nabalovala......po některých medikamentech(adipex)jsem měla problémy,hlavně psychické a nic jsem nezhubla...jiné připravky akorát zeštíhlily jen moji peněženku....nebo naopak jsem přibrala(xenical)...
výrazný úspěch v hubnutí jsem měla úpravou jídelníčku, počítala jsem energetickou hodnotu příjmu a výdeje za celý den, pravidelně jsem jedla, žádná kalorická jídla jsem nejedla, opravdu dietní, nízkotučná, žádné sladkosti, alkohol, jen trochu vinný střik občas....s tímto režimem jsem zhubla během půl roku 25kg....ale pak přišly stresy,problémy, na dodržování pravidelného stravování nebylo ani pomyšlení,opět jsem se vrátila k chaosu v jídle,najedla se ,když jsem měla opravdu hlad...a tělo se mi odměnilo,že si ukládalo zásoby....nepřibrala jsem zpět celých 25kg, jen 15kg,ale i když jsem se pak snažila znovu najet na nějaký režim ve stravování,už jsem nezhubla...na doporučení jsem se začala zajímat o bandáž,ale když zdr.poj.odmítly v polovině roku proplácet bar.operace,byla jse m naštvaná,ale dostala jsem možnost jít na plikaci,jsem ráda...čas ukáže,jak úspěšný tento zásah bude...ale věřím,že bude...
_________________ plikace OBK 22.9.2010, 51 let [
Naposledy upravil MickaPt dne 13 úno 2011 11:40, celkově upraveno 1
|