fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 25 srp 2025 13:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 00:35 

Aleno ještě se vrátím k těm komárům. Nebo komančům, Jak kdo chce. Manžel, jako policajt, tenkráte za jejich vlády nesměl nikam...pro oblečení na děti (u nás nebylo vůbec nic a když, tak šíleně drahé) jsem jezdila já s podnikovým zájezdem, protože on by musel žádat o povolení, i když to byla spřátelená země. Jednou jsme byli na pár dní v Tatrách a odtud byl výlet do Polska asi na 4 hodiny...a on neměl povolení...ale riskli jsme to. Každý přejezd hranice mě připravil nejmíň o měsíc života, když jsem měla v zrcátku schovaných ubohých pár východoněmeckých marek a pak musela zkreslit celní prohlášení...jednou jsem tam jako holka si jela koupit boty a byla šílená z toho, kam je schovám a když je objeví, co nastane...manžel by z toho měl pěkný malér...no a možná jsem to sem už jednou psala, že bylo běžné, že ženské si jezdily do NDR pro boty ve starých křápech, aby ty tam pak zahodily a domů jeli v nových...všelijak se snažily je ušpinit a zaprášit, aby nebylo vidět, že jsou nové...ale na celníky si nepřišly! ...botky odevzdaly, vyfásly igelitové pytlíky a v těch domů přijelo celé dámské osazenstvo v autobusu ROH :lol: , dnes je to k smíchu a tenkrát to bylo o nervy!
A že Tvůj syn nemohl na studia, to je jasný. Mých několik spolužáků ze základky se s velkými potížemi dostalo na gympl, zkrátka je nemohli nevzít, když měli nejlepší přijímačky, ale tenkrát je nechtěli ani k přijímačkám vůbec pustit...jejich tátové byli vojáci a bylo po srpnu 68. Takže gympl zvládli levou zadní a pak několik pokusů na vysokou, než prostě nezbylo je vzít, když byli pořád jedničky i když nikdy nedostali doporučení. Tenkráte se obcházeli i domovní důvěrníci, aby podali informace straně, jak se ta která rodina chová a zda není třídní nepřítel. Jen věřím, že podobných časů se už nedožiju. :shock:

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 07:38 

Zdravím osazenstvo v kurníčku.......... :lol: :lol: :lol: :lol:
Mara je to vše jen a jen na tobě,ale fakt je,že i mě nejlepší kamarádka zrazovala od opky,ale já byla rozhodnutá a věř,že jsem nikdy nelitovala a miluju nakupování v normálním obchodě
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Věrča no přežily,ale už to mám i já a tak jsem hned po ránu otravovala Hrubáčka,volala tady gastroentroligii jestli mi pan doktor napíše co mi poradil zlatý Hrubáček,no a když to nepomůže tak valím na 3-4 dny směr Turnov,takže nic moc,ale snad můj výlet nebude třeba............Když se daří,tak se daří...... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
A joooooooo,jak budu toho 8-10.4 v čechách,možná že zrovna u tebe, tak doufám,že poznám Arnoldici,qwys a nevím koho tam ještě máš pod křídly :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: slépko naše kropenatá.....
Ale jinak tě miťulujuuuuuuuuuuuu :D :D :D :D

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 08:15 

Dobré ránko v kurníčku....

boss noo, dnes měl být k obědu, ale ráno jsem změnila program vaření, takže bude lečo a to jsem si článek přečetla až teď, néé že bych to změnila kvůli tomu, ale když to tak čtu....... no fůůjjjj, to je hnus, jdu hledat ty zprávy :roll:

Lubinkooo uuužžž aby to bylo, se na Vás mooccc těšánkuju !!!!!! a jen pro upřesnění - ještě jsi zapomněla martičku, ta je také přímo od nás...qwys patří sice jakoby do naší vísky, ale je to jen taková vedlejší zapadlá osada, takže to má jen kousíček k nám :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A taky Tě miťulujuuuuuuuuuuuuuuuuu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kuk na ICQ, máš tam odpověď na Tvé písání z rána :wink:

Dneska v Tescu - katastrofa !! je v akci mléko a mouka, no důchodci dělaj, jak kdyby ta akce byla jen dnes ráno :shock: :shock: :shock: :roll: :roll:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Naposledy upravil verca dne 16 bře 2011 08:18, celkově upraveno 2

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 08:17 

Dobré ráno,všechny zdravím a přeji krásný den :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 08:45 

Ahoj sluníčka mojéééé :D
Už jsem domáááá...moc jsem se na vás těšila :lol:

Bobule Největší vrcholovec drzosti dočetl vše...i bobuli

Všem mým zlatíčkám,co poslali SZ a dali mi tak najevo,že na mne myslí moc děkuji.
MickaPt Gratuluji ke 100.A už,už,aby tady byla docentura. Držím pěstičky :D
Petíí Hlasovááno :lol:
SibylaJak bylo na hotelu?
A RennyKde proboha holka jsi? Celý týden jsem od tebe tady nečetla ani písmenko :(
Jsem moc ráda,že jsem zpátky.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 08:52 

qwys máš naprostou pravdu - je to nejhorší krám ve městě... tmavo, kradno, po večerech přímo nálety tmavých, sežerou tam na co příjdou, samozřejmě nezaplatěj, ochranku ztřískají, takže se jich už bojej, tudíž je už NIKDO nehlídá, no není to báječné?? :roll: :twisted:

Octávkooo Kačiiii no hurááááááááááááááááááááááááá, povídej, přeháněj, jak bylo?? Honem, honem fotečky :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Renatka tu byla, ale nepísala, asi nás nemiluje, co naděláme :roll: :lol: :lol: :lol:

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 10:03 

Boss, já na zprávy nekoukala , ale vím o tom, říkala to Milanova mamina.

Já tyhle informace beru hodně s rezervou. Takhle mají zprávy fungovat :roll: .
Pokud bych se takhle šťourala do všeho, co pozřu, nemohla bych sníst nic, krom masa z domácí zabijačky, domácích vajec...tak s tím bych asi nevyžila.
Farmu na to, kde bych pěstovala obilí, veškerou zeleninu a ovoce, chovala zvířata, protože maso ze zvířat z obchodů taky není zrovna košer, prostě nemám.
V obchodech nám nabízejí tmavé barvené pečivo, jogurty z živou kulturou s měsíční trvanlivostí, bio výrobky, neškodné čistící prostředky apod...
Na Primu raději zpětně koukat nebudu, tak jako nekoukám na šoty, kde jsou umučená zvířata a podobné scény :? .

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 10:13 

Věrko, mléko a mouka??? Já tyhle nájezdy zažila až tady, z Prahy jsem to neznala, tam ve většině případů byly regály doplněné...

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 12:24 

Bossi to by bylo perfektní to je tady takhle normální :?: :?: :?:
Jste úžasný jak si tady pomáháte

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 12:31 

Zdravím a hlásím, že zatím žiju...teda spíše přežívám... Ke všemu, co mě poslední dobou potkalo za zdrav.neduhy, mi dneska ještě otekla pravá noha v oblasti nártu, nejde mi vůbec zahýbat prsty a nemůžu došlápnout.. :roll: Kurňa, už je toho nějak moc...:roll: :roll: Ale pořád nepřestávám doufat, že bude líp... :wink: :wink: pokud se toho teda dožiju..
Jinak se ale mám jakž takž dobře, myslím na Vás a jak mi bude líp, plně se zapojím do diskuze..
Pěkný, ač zamračený, den přeji všem :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 13:00 

Terčo teď už tam bylo prázdno...malej nežere lečo, tak jsem mu tam kupovala grilované kuře, a téměř prázdný krám :lol: :lol: :lol:

Vladi no to si piš, že to je tady normální :wink: Naše milá boss je prostě takový náš hodný a pohotový taxík, za což jí náleží OOBBRR dík !! :P :wink:

zelenokukadlo v každém Tvém příspěvku čtu nějakou závadu na Tvém těle, nechceš si náááhodou pořídit úplně nového člověka?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Koukej se dát do kupy, opka se už blížííííí :wink:

Fouká tady docela hnusnej vítr, ale aspoň mi uschnou cejchy, tak je to k něčemu přeci jenom dobrý !! :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 13:07 

Dobré dopoledne a dobrou chuť pokud zrovna obědváte :D

Mám takový dotázek. Dneska jsem si koupila Lichořeřišnici a je tam napsáno, že se to má užívat jako kapky. A tady na foru jsem četla, že si to pry holky vtírají do vlasů tak jsem z toho nějaká zmatená :roll: :D

Děkuji za každou odpověď. :wink:

24.3.2011 TUBU. FN Ostrava-MUDr.Foltys
Pes doskákal 16.7. 2012 ve 4:15
4.12.2012 Cilkulární abdo. Prof. MUDr. Pavel Brychta,CSc. FN Brno
2.9.2013 - Prsa. MUDr. Vřeský
26.11.2013. Haxny opět Prof. MUDr. Pavel Brychta,CSc. FN Brno

A konec:) Max. váha 135-celkem zhubnuto 72 kilo

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 13:09 

Věru, tak nejen na mouku a mlíko byly nájezdy, kuřata prý už taky nejsou, až ráno :twisted: !
Tady taky fouká a to tak, že dost...meluzína hvídá po celým baráku.
Evi, myslím na Tebe, holka zlatá :wink: .
LF, lichořeřišnice se dá užívat i zevně i vnitřně.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 13:09 

verca a spol.V Maďarsku to bylo fajn,teplá vodička,10 bazénů... děti si to bájeně užili a všichni se uzdravili. Fotečky žádné nejsou.Točila jsem jen na kameru. Ale po návratu jsem si upsala dvě kilečka z metříku :lol: .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 bře 2011 13:13 

Oktávko, gratuluju :) , teplá voda, jeeee, to bych mohla. Moje nohy jsou zmrzlé téměř nonstop :evil: .
A do vany stále nesmím :cry: .

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina