fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 26 srp 2025 18:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 bře 2011 21:42 

Vlado
ona to ta její dcera myslela hezky ... ty děti se prostě vyjadřujou po svým,ale nemyslí to zle.

Alenko
jj koukala jsem, bylo to moc hezký.. můj chlop mě celou dobdu hladkal a držel za ruku... je to moje ooobrovská podpora, i když mě čeká teda jinej zákrok... on to mo nerozlišuje :lol: :lol:

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 bře 2011 21:54 

Zakletá, to máš fajn, ten můj mě taky podporuje, ale nemusí se o tebe bát, tak těžce jako Samková to nese fakt mizivé procento lidí. Většinou je to docela v pohodě ;)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 bře 2011 21:57 

Zakleta já vím,že to myslela hezky ,ale přišlo mi,že maminka to ,ale nevěděla
můj Pavlík je malej tak to ještě vnímat nebude a holky moje tz dokážou podpořit jedna je hubená a žere a to mě sere a ta druhá tu sem v loni odvezla do ozdravovny ,aby zhubla a od tý doby jí de váha taky dolů jen já jsem tady jak hroch
:x :x :x
a těším se na to čím dál tím víc a už ,aby to bylo za mnou

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 bře 2011 22:05 

Sibylko
já vím, navíc dle mě se teda plikace edá s tímto vůbec sorvnávat co se zásahu do organismu týče... takže ona i ta rekonvalescence je hodně odlišná.

Vlado
neboj, dočkáš se holka... i když to čekání... já vím, já vím...

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 00:26 

Éčko no nedá se upřít mírné zlepšení jatýrek, ale mohlo by být výraznější, to musíš uznat. A s tím Tvým...nemožno odolat dobrým jídlům...jdi k čertu! Koukej zkrotit své poživačné vášně!

Věrčo...no já bych s klidem brala i "starýho pardála", pořád totiž lepší, než "bába"...pardál ještě i starej vyvolává dojem čiperného zvířátka, kdežto z báby už nekouká žádná vitalita, jen samá votrava a ucouraná zástěra :wink:
Jinak já mám všechno, krom kráječe nudlí!!! V tom totiž spoléhám stále na Tebe, tak ten, prosím, nevyřazuj z oběhu. Dnes opět hovězí nudlová polévka...před chvílí jsem ji dovařila a z velkého hrnce je na dně...a já měla jen lžíci při ochutnávání. Takže Tvé nudle jdou na odbyt, tak si můžeš, vyjímečně, natřásat pírka...

Romčo Kilberg...no mně se tam ve finále jeví hudební nástroj, ty housličky tam už nech, ty Ti sedí ... jsem ráda, že jsi začala upisovat deka! Takže ono to možná nakonec vyjde jen s bandem.

Zakletá...jsi to nemusela mačkat z kyvadélka...protože to, co Ti povědělo, bych Ti řekla, takhle by totiž k operaci měl přistupovat každý!!! V dobré víře ve zdar a úspěch, to určitě pomáhá...podpora ducha podpoří tělo. :wink: Takže teď už se těšíš o to víc, že?

Šárko Čápová no nazdááár! Přijedeš už tenhle čtvrtek? Tak písni co a jak...budeme se na Tebe těšit! Tedy chceš-li se do nás zachumlat :wink: .

Martino ona Romča má volat za týden, jestli začal prstýnek fungovat a daří se...musí se totiž zkusit právě pořádné doplnění jako první - hlavně kvůli pojišťovně. To je jasný, oni dnes šťourají ve všem.

Nóóó to se brzo dozvídám, že se mám koukat na čt1...nebyla to Samková-Veselá? ...pádím do archivu, snad to tam už bude.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... 210800008/
...takže shlédnuto a vidím, že za tu dobu, co jsem Kláru viděla naposledy v televizi i o ní četla v novinách, stačila se rozvést a znovu provdat. A době udělala, Veselého nemůžu vystát :lol:

Irisko zdar, taky koukej hledat svého šampióna, ale v těch správných řadách :roll: .

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 03:23 

Dobré ráno, děvenky. Jsem v jednom kole a tak vás jdu jen rychle pozdravit. Práce, rodina, škola, asi se picnu. Nějak mi nejde dolů váha, zřejmě se objednám na další doplnění, zato mi jdou dolů vlasy, koupila jsem si prášky, který smrděj až hrůza!!! Takže za chvíli se budu moci vydat na lov perel, podle toho na jakou dobu už dokážu zadržet dech. Ale výsledky zatím nic moc, teda u toho padání, dech zadržuju jak šílená :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 07:06 

Boss
já už se asi ani víc těšit nemůžu... :wink:

dnešní noc byla hrozná, mimišo se rozhodlo že mě zničí.. no aspon že sem toho tatku měla doma, a už je zase fuč :(

i starší dneska vstával o mooc dřív... no nechám ho kuknout na pohádku, a musíme zajít něco nakoupit.. skoor nic tu nemám, ale teda do toho počasí se mi moc nechce je tam hnusně :twisted:

-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 07:56 

Dobré ránko v kurníčku....

Holky myslím, že by mě vyhodili ještě dřív, než by začli natáčet, kdybych jim tam spustila, jak hubnu a co dělám pro hubnutí - teda hubla, teď už nééé :wink:

boss no vidíš to, právě jsem dala do papiňáku vařit nějakou krávu na polévku a kupodivu bude i u nás nudlovka, to je divné co :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jinak chč**e a chč**e a mě už to nemálo s**e :evil: :evil: :evil:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 08:19 

[b]Verčí:u nás hlásím taky nudlová :lol: :lol: :lol: a děti se děsně těší :lol:

Bossí:[/b]chlap vrr co to je ? :roll: :lol: no ti hodní už neexistují a dacana nechci,,,dnešní doba se mi nelíbí,,mám ráda slušnost,poctivost a uctivost,,,,ale jsem moc naivní a asi to už není....jinak nechte si chutnat na nudličkách,,, :wink:

Zakletá:stím věštěním,ano je potřeba věřit a já Ti přeji vše nej :P :P :P

edrah:mě vlasy padali 4měsíce -šílené...po hrstech a byli všude,zustlo mi tam jen něco málo,nebylo potřeba dávat ani do culíku,ale ted už dorůstaj už je to vpohodě,tak vydrž,je to hnusný ale vydrž :wink: :P

šárko:
přikláním se k romance,,,a tebe chápu bych byla taky fest naštvatá,to není lidské,neboj Turnov bude lepší a já Ti držim pěsti moc,,,neboj se a pojd do teho :P :P :P

Vlada a Alenka:bylo to moc pěkné:ale vubec mi nepřišla že by teď měla mít 60kil,to asi ty kamery že?nemyslím to zle jen že když vydím naší střelku tak vypadá hubeněji,,,,ale otom žádná že ji to sekne to jo a byla milá,,,Tak pěkný víkend všem,já jedu k našim,,no snad to přežiji,opět se těšim,,uvidíme jak to dopadne :roll: :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 08:20 

IRISKO
já věříííííííííííím :) :)

-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 08:47 

Šárko vidíš, Tobě jsem zapomněla odepsat - dovedu si představit, jak jsi odjížděla zklamaná, ale věř, že něco špatné je pro něco dobré, takže pevně věřím, že jakmile se dostaneš do Turnova, na pražské zklamání rychle zapomeneš :wink:
Píšeš, že už máš všechny výsledky, což je super, bude se jednat jen o konzultaci, kde si budeš muset poslechnout přednášku Hrubáčka - "kino" a potom Ti už jen určí termínek opky, takže budeš mít určo radost, tomu věř :wink:

Irisko vítej v nudlovém klubu :lol: :lol: :lol:

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 08:51 

Krásný víkend,i když počasí tomu nepřeje,ale se nenecháme rozhodit,že jo??
:lol: :lol: :lol: :lol:
Jinak jsem včera byla na kontrole tlaku a světe div se, divil se i Mudr,půl roku po opce a nějakých zhozených kilogramů :lol: :lol: :lol: neberu už žádný ,podotýkám žádný prášky na tlak.Z 5 léku neberu nic,jupíííííííí :P :P :P
I pan doktor koukal,tlak 115/78.No jsem prostě šikulkaaaa :D

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 08:55 

Lubinko
to je úúúžasný opravdu jsi mooooc velká šikula! gratuluju :)

-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 08:55 

Lubinkoo už jsem Tě chválila včera v telefonu - mimochodem se stále musím tlemit.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Joooo, máš pravdu, jsi holka šikovnááá a moje k tomu :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tady aspoň vidíme, že je to opravdu spojené s obezitou a dřív nebo později by to postihlo asi každého z nás.... :roll: Ale my se nedáme a proto bojujéémmmm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku: .
PříspěvekNapsal: 19 bře 2011 08:57 

Holky přidávám se do nudlového klubu.
U nás taky kráva v hrnci, jak píše verča.

Mudr. Vřeský Bronislav Modelace a zmenšení prsou FNSP Ostrava

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina