Éčko no nedá se upřít mírné zlepšení jatýrek, ale mohlo by být výraznější, to musíš uznat. A s tím Tvým...nemožno odolat dobrým jídlům...jdi k čertu! Koukej zkrotit své poživačné vášně!
Věrčo...no já bych s klidem brala i "starýho pardála", pořád totiž lepší, než "bába"...pardál ještě i starej vyvolává dojem čiperného zvířátka, kdežto z báby už nekouká žádná vitalita, jen samá votrava a ucouraná zástěra
Jinak já mám všechno, krom kráječe nudlí!!! V tom totiž spoléhám stále na Tebe, tak ten, prosím, nevyřazuj z oběhu. Dnes opět hovězí nudlová polévka...před chvílí jsem ji dovařila a z velkého hrnce je na dně...a já měla jen lžíci při ochutnávání. Takže Tvé nudle jdou na odbyt, tak si můžeš, vyjímečně, natřásat pírka...
Romčo Kilberg...no mně se tam ve finále jeví hudební nástroj, ty housličky tam už nech, ty Ti sedí ... jsem ráda, že jsi začala upisovat deka! Takže ono to možná nakonec vyjde jen s bandem.
Zakletá...jsi to nemusela mačkat z kyvadélka...protože to, co Ti povědělo, bych Ti řekla, takhle by totiž k operaci měl přistupovat každý!!! V dobré víře ve zdar a úspěch, to určitě pomáhá...podpora ducha podpoří tělo.

Takže teď už se těšíš o to víc, že?
Šárko Čápová no nazdááár! Přijedeš už tenhle čtvrtek? Tak písni co a jak...budeme se na Tebe těšit! Tedy chceš-li se do nás zachumlat

.
Martino ona Romča má volat za týden, jestli začal prstýnek fungovat a daří se...musí se totiž zkusit právě pořádné doplnění jako první - hlavně kvůli pojišťovně. To je jasný, oni dnes šťourají ve všem.
Nóóó to se brzo dozvídám, že se mám koukat na čt1...nebyla to Samková-Veselá? ...pádím do archivu, snad to tam už bude.
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... 210800008/
...takže shlédnuto a vidím, že za tu dobu, co jsem Kláru viděla naposledy v televizi i o ní četla v novinách, stačila se rozvést a znovu provdat. A době udělala, Veselého nemůžu vystát
Irisko zdar, taky koukej hledat svého šampióna, ale v těch správných řadách

.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014