fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 28 srp 2025 21:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 343, 344, 345, 346, 347, 348, 349 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 10:41 

erytrin

gratuluji předoperačnímu vyšetření a věřím, že Ti vše dobře dopadne a ty brzo půjdeš pod kudlu ;-) Doufám, že Ti upíři nějakou krev nechali.
Jinak mě je taky furt zima, a to mám ještě dost své termoizolační vrstvy :-(
Ve čtvrtek jedu na kontrolu na neuro, tak do mě zase budou klepat kladívkem, si budu zase připadat jak hřebík :shock: když jsem předloni skončila v nemce tak do mě klepal každej kdo prošel kolem mé postele, a jedna aktivní doktorka mi udělala až na koleni modřinu a musela jsem jí říci, že to bolí a druhý doktor jí řekl ať do mě už neklepe, že si mě druhý den proklepe primář na vizitě :P no bála jsem se už jít i na WC když tam jeden instalatér něco opravoval a v tašce měl taky kladivo :)
Moc se tu nehádejte a pište něco veselého ať mám co odpo číst ;-)

Jo a ještě , přidá se někdo další k našemu severočeskému srazíku v Teplicích ?

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 10:42 

ery a ostatní musím vás uklidnit, že ty dotazy se nemnoží jen mě, to za prvé a za druhé...po pravdě - přečetli jste si poctivě všechny příspěvky?? Předpokládám, že NE ... pak by jste totiž nemohli napsat to, co jste napsali.... tohle je vždycky nejlepší - přečte se nějaký příspěvek a z toho se vyvodí reakce - a přitom kolikrát ani dotyčný vůůbec neví o co go ... takže asi tak...

mohla bych se tu rozepsat - přímo zakletou a její střed pozornosti a její chování na jiném foru se tu již řešil.... to vám zřejně uniklo úplně....Já ale nezapomněla !!
to samé bylo tenkrát s pperlou.... "někdo" si přečetl jen to, co chtěl a z toho byla reakce a přitom vůůůůbec nevěděl o co před tím šlo....a to samé je teď - prostě tam jde především o příspěvky psané o ničem, které nemají hlavu ani patu, ne o radách a pomoci, v tom je sakra rozdíl !! A proč to píší zrovna mě?? Jenom mě ne, to tě mohu ujistit - a třeba proto, že si téměř každý bohužel stále myslí, že když máme zelenou barvu, že jsme všemohoucí....zrovna tak, když se forum posralo - přitom tu možnost napsat SZ adminovi měl každý z vás, ne jenom moderátoři !! :wink:
Takže doporučuji jako povinnou četbu nastolit příspěvky, které najdetetady http://forum.bandingklub.cz/search.php? ... =zaklet%E1 :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 10:44 

verco
absolutně nechápu proč sem taháš to co kdysi bylo jinde... nenapsali jsme si náhodou že je to pryč a že už se k tomu nebudeme vracet ?
nebo proč to děláš? to je tvoje obrana ?? kopat kolem sebe tím co bylo ?

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 10:47 

Verčo: psla jsme ze na vas dost kaslu, moc nestiham, a tak nevim co jste resili, ale z prispevku zaklety nevidim v poslednich tydnech nic, co by melo vest k takovemu problemu, a za druhe tedy... proc sem nehodis ty a martina ty jsmena aby vedela komu se vyhnout? Furt mlzite a to pak fakt nedela dobrout

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 10:49 

Co vim tak to muselo byt uplne jine forum uplne o nicem jinym, pac asi kafemlynky to nebyly a tak je fakt nefer sem tahat neco stareho, a akorat to nahrava tomu, ze mate asi mezi sebou vy tri osobni problem, a hazi se to na "stěžovatele" kteří nemusí exostovat, když je nenapíšete

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 10:50 

zakletá hezky se pro pravdu zlobíš.... jen jsem tím chtěla říct, že tento problém už jsi "někde" měla..... :wink:

ery já přece psala, že se třeba dotyční ozvou sami, tak si počkej, třeba se dočkáš :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 10:52 

verco
já se nezlobím, ani trochu... ale hubu držet nebudu... jen sem se k tomu vyjádřila nic víc.
a jak vidím zase mi nebylo odpovězeno...
on se dá nechat asi přehlídnout a zapadnout i příspěvek přes půlstranu, když ho někdo "nechce" vidět.
tak to je no...

co se měla nebo neměla někde dřív je teď dost mimo mísu.

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 10:53 

Jelikož jsem divná, jak je o mě známo, připojuji se na stranu Erytrina, četla sjem asi 10 stránek příspěvků zakleté zpátky a nikde jsem nenarazila na žádnou její radu, která by byla špatná, nehledě na to, že ty rady ani nebyly radami a byly na těch 10 stránkách pouze 2.
A opravdu mě štve jako Eryho to, že je někdo tak zbabělý, že nedokáže na rovinu napsat sám za sebe, že děkuje, ale že chtěl radu od někoho zkušeného, kdo je po opce. Tohle bych považovala za slušnost, psaní vzkazů za zády považuju za sviňárnu. Nehledě na to, že nechápu, proč by tohle měly řešit moderátorky a jak by to měly řešit. Nad tím mi zůstává stát rozum. To jako když mi bude vadit, že někdo třeba píše o nemocných dětech nebo o zvířátkách nebo o studených nohou, napíšu moderátorkám, aby s tím něco udělaly? Pakárna, ne? Když se mi nelíbí něco o čem někdo píše, nečtu to. Výjimkou je, když někdo lže jako když tiskne, to mi vadí, ale vyřeším si to sama a nebudu tím obtěžovat moderátorky. Jsem svéprávná, nejsem zbabělá a nejsem křivák. No a jsem taky divná, že :lol:
Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 10:54 

A vidíš verčo? Je to veřejný forum a když vznikne problém tak to řešíš ty a martina a oni se ted nepřiznají, co je za problém jasně napsat kdo to byl? Aby i věděli že takto se chovají jen děti ve škole..

Už asi někomu polezu na nerv, ale zlobí mě to jinak bych neotravoval

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 10:54 

Děcka klíííííííííííííííííííííííííííííííííííííd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .......... doporučuji vychladnout, hluboce se nadýchnout, zamyslet se alespoň trochu nad tím co píše ten druhý a nemlet si svou pravdu, protože každý tu svou pravdu částečně má ...... :wink:

Emocí už zde bylo opravdu dost! A slova napsaná v hněvu dokáží hodně ublížit. Proto prosím o trochu POKORY :wink:

47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel

Předmět příspěvku: xxx
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 10:55 

xxx

Naposledy upravil Jeník dne 20 pro 2012 14:07, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 10:58 

jeníku
podívej se, já vydržím hodně,, i to co se tu píše že na mě lidem vadí... ok, každej sme nějakej,. ale mám svou hrdost, a sem taky jenom člověk,nebudu mlčky sedět a přikyvovat.
já sem tady neudelala nic proc toto celý vzniklo...
sve prispevky povazuju za normální, běžné a vždy k věci.
takže jako vůbec nechápu co komu na mě vadí...
to je celý.

a upřímně verco... já te respektuju , más tu sve misto, o tom žádná, ale je mi uprimně jedno jesti si zelená, modrá bo fialová.
jsi z masa a kostí, takže né víc než kdokoliv tady, jsi taky jen člověk. tak to beru já.

-62kg.

Naposledy upravil zakletá dne 06 dub 2011 11:01, celkově upraveno 2

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 10:58 

Gemini jak dlouho trvá oblbnutí při gastru ti neřeknu. Jako úplně mimo sem byla celé vyšetření (to si nepamatuju) a pak sem byla ještě hooodně pitomá dokud sem se nenajedla. NO a jinak podepisuješ, že 12 hodin nebudeš dělat nic co vyžaduje zvýšené soustředění. Jestli si teda myslela oblbnutí injekcí. Pokud ti jenom vystříkají krk není tam myslím omezení žádné

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 10:59 

HALO HALO potřebuji RADU
jak je to v Turnově s výsledky štítný žlázy?
dělají tam testy? měla jsem je trochu zvýšený S-TSH:5,460 prej by to mohl být problém to mi řekli v Kolíně v nemce :cry: :cry: :cry:

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 11:02 

Zakletá
vidím, že do tebe "jdou". Pokud bych si mohla dovolit také nějakou připomínku, ač zde jsem totální ucho, tak bych jen napsala krátce svoje poznatky z jiných fór. Jsem velice pyšná na skutečnost že jsem ženská, ale jedno je nám všem vlastní - jak je nás moc bývá problém. Prostě to sem potřebuje více chlapů - ti mají jiný nadhled a neřeší to co my.
Takže se zakletá i vy ostatní vybodněte na "boj s větrným mlýnem"
a raději mi řekněte jak dlouho budu v rauši po tom gastru :D :D
Hlavně řešme to aby se nám všem vedlo v tom co chceme a aby bylo co nejméně problémů.

10.5.2011 plikace OB
plikace ze 4/5 rozmotaná
replikace - 25.4.2013
huráááááááááááááá jsem v cíli ale nepolevím !!!!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 343, 344, 345, 346, 347, 348, 349 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina