ery a ostatní musím vás uklidnit, že ty dotazy se nemnoží jen mě, to za prvé a za druhé...po pravdě - přečetli jste si poctivě všechny příspěvky?? Předpokládám, že
NE ... pak by jste totiž nemohli napsat to, co jste napsali.... tohle je vždycky nejlepší - přečte se nějaký příspěvek a z toho se vyvodí reakce - a přitom kolikrát ani dotyčný vůůbec neví o co go ... takže asi tak...
mohla bych se tu rozepsat - přímo
zakletou a její střed pozornosti a její chování na jiném foru se tu již řešil.... to vám zřejně uniklo úplně....Já ale nezapomněla !!
to samé bylo tenkrát s pperlou.... "někdo" si přečetl jen to, co chtěl a z toho byla reakce a přitom vůůůůbec nevěděl o co před tím šlo....a to samé je teď - prostě tam jde především o příspěvky psané
o ničem, které nemají hlavu ani patu, ne o radách a pomoci, v tom je sakra rozdíl !! A proč to píší zrovna mě?? Jenom mě ne, to tě mohu ujistit - a třeba proto, že si téměř každý bohužel stále myslí, že když máme zelenou barvu, že jsme všemohoucí....zrovna tak, když se forum posralo - přitom tu možnost napsat SZ adminovi měl každý z vás, ne jenom moderátoři !!
Takže doporučuji jako povinnou četbu nastolit příspěvky, které najdetetady
http://forum.bandingklub.cz/search.php? ... =zaklet%E1