All...
Vlada zítra ráno frčí domů, dnes se mi zdála mnohem hezčí, než před opkou...a to by, prosím, měla být přece zdrcena po protrpěné bolesti.
AlenoM...zdravím a myslím na Tebe. Až budeš mít chvilku, ozvi se mi na ICQ, ráda bych s Tebou ještě něco probrala. Jinak jsem se dnes sblížila s paní u okna, s Vendy. Je fajn. Začátkem týdne byla, chuděra, vyděšená, tak se nám zdála nepřístupná. Je to jinak. Nakonec jsem zjistila, že se s ní hezky povídá a je milá.
K holkám přibyla včera paní na Tvou postel - na bandáž a dnes podstoupila tubu. Trochu si přehodnotila situaci, jak se postupně seznamovala s pro a proti. Na vedlejším pokoji ještě ke všemu leží 2 holčiny - oběma se otočil port, tak musely pod narkózu na srovnání, té jedné u toho zrovna spravili kýlu. Takže dnes jsem tam měla 4 dušičky a zítra budu mít ještě 3. Škoda, že musím poletovat mezi 2-ma pokoji, taky by je sestřičky mohly sešoupnout k sobě, že? Pozdravuje Tě Renatka, ptala se, jak jsi dojela a jsi-li fit po cestě. Jo a představ si, že jsem se dnes nějak zapomněla u holek, že jsem odcházela po 10. večerní a Vlada byla čilá jak rybka, vůbec nezachrápla!
A jestli se chce někdo zasmát, tak sem házím svůj dnešní kravský zážitek. Ne, není to překlep ani nadsázka. Je fakty "kravský". Takhle navečer sednu do auta, sjedu pár metrů, abych auto otočila a jela směr nemocnice. Ha! Nejdřív nasedám do auta a kde nic, tu nic, otočím auto a vyvalím bulvy...uprostřed silnice si to vykračujou 2 krávy. No jedno velké tele a ta druhá buď větší jalovice, nebo snad matka toho telete? Nezbylo mi, než se jim vyhnout na původní místo, kde jsem parkovala. Myslím si, proboha, co teď? Vypnula jsem motor a ty děvenky kraví ztratily obavy a přistoupily k autu, jen jsem čekala, kdy mi začnou olizovat přední sklo...říkám si, že vystoupím a zkusím je uklidnit a udržet na místě, než přivolám pomoc...jenže otevřu dveře a tele začalo jančit a vyhazovat, kráva na mě pokyvovala hlavou (zřejmě se mě ptala ..."holka, kam jedeš?...), tak jsem zbaběle zabouchla a telefonem vzburcovala manžu, ať zavolá policii...za chvíli se kravky daly na pochod středem silnice směrem dolů...v tom mi došlo, že tam je křižovatka, tudíž policajti nebudou tušit, kudy se dámy vydaly dál. Tak jsem to zas otočila a pomalu za nima jela, když jsem zjistila, kterou cestou si to špacírujou dál (byly evidentně šťastné), volala jsem znovu...pak jsem za nima jela, jednak proto, že jsem se v těch serpentýnách neměla kde otočit a druhak proto, abych trochu brzdila ty auta, co pojedou za mnou, protože těžko někdo bude očekávat, že hned za zatáčkou (a že jich tam je a ještě z kopce) na ně čeká takový překvapení. Navíc v určitých místech "střet" mohl znamenat pád z vysokého srázu do Jizery...když jsem kravky "předala" policii, teprve jsem jela do nemocnice za holkama. Věřím, že policajti už si s těmito podivnými účastníky silniční dopravy náležitě poradili.
No a to pro dnešek stačí, ne? Mně teda joo o.
Mattonko...včera jsme teda byly 3 spící panny...já, Ty a i AlenkaM

. Jen Ty jsi ale musela přemáhat tělíčko a motat se mezi stoly. To si zaslouží uznání.
Věrčo buď té lásky a dobroty a házej nám sem, laskavě!!!, fotky dietních zeleninových salátů a maximálně uzených rybek. Bych Tě nejradši zakousla, však počkej za 3 týdny, možná se do Tebe "pustím" jako do tý uzený flákoty. Potvoro! Jedna! Taková!
Rendy čauky, blbne to, blbne, už delší dobu a kdo ví, jak dlouho to ještě blbnouti bude. Díky tomu ovšem stačím každý večer dočíst těch pár stránek kavárny

. Takže já jsem to celkem uvítala

.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014