fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 17 zář 2025 20:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 765, 766, 767, 768, 769, 770, 771 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 črc 2011 19:06 

Scalla
no vidíš, není endoš jako endoš...ten můj mi opku přímo doporučil a dal mi kontakt na doktora. Na druhou stranu - zase mi teď pro změnu brzdí kolečko :D

38let, 158cm, 16.9.2011 TUBU MUDr. Foltys, FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 črc 2011 19:13 

Ahoj všem,
tak se po delší době hlásím že žiju.
Váha se sice trochu pomaleji sune dolů, ale sune a to je hlavní. Mám pocit, že jsem pořád nespokojená. Nejdřív jsem jásala, že jsem "docent" a teď už se nemůžu dočekat váhy pod 90.
No zítra ráno odlétám na dovolenou, tak si věřím, že to tam sundám :D

Zatím se tu opatrujte, pěkně si tu povídejte a hlavně všichni hubněte. :!:

10.5.2011 plikace OB
plikace ze 4/5 rozmotaná
replikace - 25.4.2013
huráááááááááááááá jsem v cíli ale nepolevím !!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 črc 2011 19:30 

Zdravím.... stále jen letecky..... :wink:

a kdyby někoho zajímalo, co jsem dělala dnes, tak přesně toto :arrow: :P Obrázek ...... Obrázek ..... to je ale žranice, to vám teda povím.... :oops: :P :lol: :lol: :lol:

Mějte se tu krásně na tom blbnoucím foru..... zase letím - péct koláčky..... :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 črc 2011 20:44 

věrušooooooooo
tak za tyhle fotky by tě měli zavřít ty čůůůůů****ooooo!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 črc 2011 21:31 

verca
teda, to je ale podpora pro ty, co jsou na tekuté a kašovité stravě... :lol: :lol: :lol: :lol:

Jinak jsem dnes zabalila manželovi věci a poslala jsem ho odpočívat hezky na chatu, takže jsem sama doma, huráááá :lol: to je tady najednou klidu :lol:

Chystám se hledat nějakou posilovnu, do které bych začala chodit a nechala tam nějaké ty kilečka. Něco jsem zaslechla o Expresce, ta je jen pro ženy, tak se na ní podívám.
Napadl mě ale i bazén, ale pak jsem si to rychle rozmyslela, když mě napadlo, že tam budu v plavkách :oops: na to si ještě netroufnu, nechci strašit lidi :roll: :lol:

Chodíte některá tady někam v Praze?

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 črc 2011 21:47 

Scalla ,že si děláš srandu?? :shock:
Já od dubna lítám po doktorech a myslela,že tak na podzim půjdu

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 črc 2011 22:37 

No koukám,že tu mám jmenovkyni a to Rendy taky se takto jmenují. :lol:

48 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 črc 2011 22:37 

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 črc 2011 22:38 

Předmět příspěvku: Re: Jane
PříspěvekNapsal: 01 črc 2011 22:39 

rendykrc píše:
Ahoj Jane,děkuji za pozvání a přijedu moc mě to potěšilo a už se těším pa Rendy :P
no né taky se jmenují Rendy :lol:

Předmět příspěvku: Re: Jane
PříspěvekNapsal: 01 črc 2011 22:39 

rendykrc píše:
Ahoj Jane,děkuji za pozvání a přijedu moc mě to potěšilo a už se těším pa Rendy :P
no né taky se jmenují Rendy :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 črc 2011 22:41 

náko to blbne :evil:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 črc 2011 22:43 

je to náký divný a blbne to :evil:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 črc 2011 02:14 

All...Vlada zítra ráno frčí domů, dnes se mi zdála mnohem hezčí, než před opkou...a to by, prosím, měla být přece zdrcena po protrpěné bolesti.

AlenoM...zdravím a myslím na Tebe. Až budeš mít chvilku, ozvi se mi na ICQ, ráda bych s Tebou ještě něco probrala. Jinak jsem se dnes sblížila s paní u okna, s Vendy. Je fajn. Začátkem týdne byla, chuděra, vyděšená, tak se nám zdála nepřístupná. Je to jinak. Nakonec jsem zjistila, že se s ní hezky povídá a je milá.
K holkám přibyla včera paní na Tvou postel - na bandáž a dnes podstoupila tubu. Trochu si přehodnotila situaci, jak se postupně seznamovala s pro a proti. Na vedlejším pokoji ještě ke všemu leží 2 holčiny - oběma se otočil port, tak musely pod narkózu na srovnání, té jedné u toho zrovna spravili kýlu. Takže dnes jsem tam měla 4 dušičky a zítra budu mít ještě 3. Škoda, že musím poletovat mezi 2-ma pokoji, taky by je sestřičky mohly sešoupnout k sobě, že? Pozdravuje Tě Renatka, ptala se, jak jsi dojela a jsi-li fit po cestě. Jo a představ si, že jsem se dnes nějak zapomněla u holek, že jsem odcházela po 10. večerní a Vlada byla čilá jak rybka, vůbec nezachrápla!

A jestli se chce někdo zasmát, tak sem házím svůj dnešní kravský zážitek. Ne, není to překlep ani nadsázka. Je fakty "kravský". Takhle navečer sednu do auta, sjedu pár metrů, abych auto otočila a jela směr nemocnice. Ha! Nejdřív nasedám do auta a kde nic, tu nic, otočím auto a vyvalím bulvy...uprostřed silnice si to vykračujou 2 krávy. No jedno velké tele a ta druhá buď větší jalovice, nebo snad matka toho telete? Nezbylo mi, než se jim vyhnout na původní místo, kde jsem parkovala. Myslím si, proboha, co teď? Vypnula jsem motor a ty děvenky kraví ztratily obavy a přistoupily k autu, jen jsem čekala, kdy mi začnou olizovat přední sklo...říkám si, že vystoupím a zkusím je uklidnit a udržet na místě, než přivolám pomoc...jenže otevřu dveře a tele začalo jančit a vyhazovat, kráva na mě pokyvovala hlavou (zřejmě se mě ptala ..."holka, kam jedeš?...), tak jsem zbaběle zabouchla a telefonem vzburcovala manžu, ať zavolá policii...za chvíli se kravky daly na pochod středem silnice směrem dolů...v tom mi došlo, že tam je křižovatka, tudíž policajti nebudou tušit, kudy se dámy vydaly dál. Tak jsem to zas otočila a pomalu za nima jela, když jsem zjistila, kterou cestou si to špacírujou dál (byly evidentně šťastné), volala jsem znovu...pak jsem za nima jela, jednak proto, že jsem se v těch serpentýnách neměla kde otočit a druhak proto, abych trochu brzdila ty auta, co pojedou za mnou, protože těžko někdo bude očekávat, že hned za zatáčkou (a že jich tam je a ještě z kopce) na ně čeká takový překvapení. Navíc v určitých místech "střet" mohl znamenat pád z vysokého srázu do Jizery...když jsem kravky "předala" policii, teprve jsem jela do nemocnice za holkama. Věřím, že policajti už si s těmito podivnými účastníky silniční dopravy náležitě poradili.
No a to pro dnešek stačí, ne? Mně teda joo o.

Mattonko...včera jsme teda byly 3 spící panny...já, Ty a i AlenkaM :lol: . Jen Ty jsi ale musela přemáhat tělíčko a motat se mezi stoly. To si zaslouží uznání.

Věrčo buď té lásky a dobroty a házej nám sem, laskavě!!!, fotky dietních zeleninových salátů a maximálně uzených rybek. Bych Tě nejradši zakousla, však počkej za 3 týdny, možná se do Tebe "pustím" jako do tý uzený flákoty. Potvoro! Jedna! Taková!
:evil:

Rendy čauky, blbne to, blbne, už delší dobu a kdo ví, jak dlouho to ještě blbnouti bude. Díky tomu ovšem stačím každý večer dočíst těch pár stránek kavárny :lol: . Takže já jsem to celkem uvítala :shock: .

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 črc 2011 07:42 

Ahoj,krasne sobotni ranko :)
Bossicko-Ty vado tak to muselo byt super :lol: :lol: :lol: Uz Te vidim jak ziras a valis bulvy :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock:
Verko-takze dnes razis smer Bosen a vezes pekne vzorky ale ne k rodine ale ke me :lol: :lol: Ja uz na kasovite nejsem a papkam pekne vsechno,nam,nam :lol: :lol: :lol: :shock: :shock:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 765, 766, 767, 768, 769, 770, 771 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina