fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 12 zář 2025 07:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 803, 804, 805, 806, 807, 808, 809 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 18 črc 2011 17:57 

jj to já neeeeeeee, to verca měla chutě :D :D :D a pak udělá bramboráky Obrázek

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

PříspěvekNapsal: 18 črc 2011 18:10 

pet4202 odkaz na metřík najdeš zde

Elamicha držím pěsti :!:

Obrázek

3/3 2010 TUBU - váha v den operace 119 kilo
Made By MUDr. Michal Čierny in Břeclav

39 let, 1 klučičí prcek, přítel, modrá britka
CHTĚL BYCH, neznamená nic! CHCI, dělá divy!!!

PříspěvekNapsal: 18 črc 2011 18:25 

Citace:
d.den,mohu se zeptat,jake to bylo v břeclavi a jaky je p.dr.čierny ,mam jít teprve na konzultaci díky Barvikova Zlatka

Zlatko, vítám Tě na fóru a gratuluji k rozhodnutí Obrázek
Břeclav je snová, milý personál od sanitárek po doktory, příjemné útulné prostředí. MUDra je fajn, poradí, podpoří a hlavně pomůže!
Neboj se vlka nic :wink:

Obrázek

3/3 2010 TUBU - váha v den operace 119 kilo
Made By MUDr. Michal Čierny in Břeclav

39 let, 1 klučičí prcek, přítel, modrá britka
CHTĚL BYCH, neznamená nic! CHCI, dělá divy!!!

PříspěvekNapsal: 18 črc 2011 18:31 

Elamicho držím pěsti, opatruj se a co nejdříve podej o sobě zprávu! :wink:

PříspěvekNapsal: 18 črc 2011 19:09 

Elamichoooo
tak at ti to dobre dopadne a ve ctvrtek na tebe budeme myslet jak budem sedet v cekarne a kvakat :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: 18 črc 2011 19:11 

Tak i zde ti naše Eláááááááááááá Míšo vinšuju pohodové vykročení do nového života...a dej o sobě vědět, hned jak to po opce půjde!!! :wink:

47 let*20letá dcera*chápající přítel bez chapadel

PříspěvekNapsal: 18 črc 2011 20:01 

pet máš SZ :wink:

Elamicho Ty víš vše potřebné, tak budu čekat, však víš :wink: Budeme na tebe myslet !! :wink:

Jooooo, bramboráky se povedly !!! Těch bylo !! A ještě tu nějaké zbyly, kdo máte chuť, tak si pospěšte :P :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

PříspěvekNapsal: 18 črc 2011 20:47 

sms od Beruška81
Je stále bez operace, zítra je velká vizita, tak se dozví, co bude dál, je smutná, že všichni chodí na operaci a ona nic...
Tak ji holky držte palce, ať už se konečne dočká... musí to tam pro ni být hodně dlouhý a smutný....

sms od Lucinky melounkové
V pátek ji operovaly, do soboty byla na ARO, každým dnem je ji líp až na to, že ji bolí to místo po katetru, možná zítra nebo ve středu ji pustí domů ale že se jim zdá, že Lucinka málo pije, dnes s nucením dala 1,2l a dnes poprvé i vodnatý bujon. Beruška tam za ní chodí 2x denně a stále neví, kdy ji vezmou na opku kvůli tomu cukru... a VŠÉÉÉÉÉÉCKÝÝÝÝ POZDRAVUJE!!!!

Obrázek

PříspěvekNapsal: 19 črc 2011 01:50 

Aleno teda já nevím, ale v první chvíli jsem si při pohledu na obrázek myslela, že jsi mi pro zadostiučinění poslala "čokoládový penisky" a ony to jsou zase ŠPIČKY a ještě ke všemu nejsou určené mně :mrgreen: . No tak teda zas nic :evil: .

Pet4202nebojakýčíslo je možný, že prázdninové konzultace už jsou plně obsazené. Neboť 25.8. mám v kupé Nedku, která je už tedy objednaná dost dlouho. Jelikož měl pan doktor dosti akcí mimo (sympozia apod.) a teď čerpal dovolenou. Tudíž se zbrzdily nejen konzultace, ale i operace. Písnu Ti v SZ kontakty na sebe (i když při troše snahy bys něco vytáhla z mého profilu) a domluvíme se soukromě.

Qwysko tak to teda vedeme obě dvě od desíti k pěti. Nejen s váhou, tu teď nemůžu stejně řešit. Mám na mysli Tvé porušení vegetariánství klobáskou a mou abstinenci dnešní ochutnávkou vína. Nojo, už je to tak. Bude ze mne nejspíš brzo alkoholik.
To, co se mi dnes stalo, nemá obdoby a jelikož manža z toho byl trochu překvapen, možná to pobaví nejen Tebe.

Tudíž All...manža dostal jakési speciální domácí bílé víno (nechápu, proč "bílé", když je čiré)...tak si nalil a jen tak prohodil, zda bych nechtěla ochutnat...jelikož zná mou hlášku, že víno mi smrdí a chutná jako blitky (slabší povahy prominou)...nečekal, že řeknu "tak to sem teda dej!"...moc jsem nečuchala, abych si nezkazila dojem ještě dřív, než smočím ret...no ale to bylo dobrýýýýýýý...sladký, voňavý (prý muškát z pozdní sklizně a jednoho kvašení jen pro osobní potřebu)...a říkám "hm, docela dobrý, chutná to skoro jako bezovice..."no to jsem myslela, že ho budu muset vomejvat. Přirovnávat lahodné víno k dětským bublinkám z bezovčích květů! Zkrátka jsem znalec. A pak jsem ho dorazila ještě tím, že jsem mu zbytek vypila...to čuměl už potřetí a vyjádřil se něco v tom smyslu, že víno se vychutnává a pomalu pije a já že jsem to vyslopla na pár loků...tak jsem teda ten poslední dlouho a předlouho převalovala na jazyku, jakože ho vychutnávám. No co se dělo dál? Jdeme prý vyvázat tu keřovou kanadskou jedli, co nám začala klesat k zemi. Kůl byl již zatlučen, prý si chytni popruh a budeš táhnout a upevňovat...chechééé, jsem snad byla nalitá, neboť jsem dvakráte jedli málem povalila už totálně k zemi, vedlejší keřík mi zachránil rovnováhu, ale dnesly to dvě zlomené větvičky. Tak na třetí pokus se znovu sehnu k připravenému kůlu a zase jsem padala na lampu...no co dál budu líčit, všeho jsem na pokyn zanechala. Za necelou půlhodinku jsem byla ready a použitelná. A prý jsem se blbě pochechtávala. No myslím, že má kliku ten můj, že jsem neměla bančící náladu. Celkem se mi to líbilo, tak že bych trochu pozměnila svůj postoj k alkoholu? Myslím svůj osobní přístup k určitému druhu, ostatní ať se nalejvaj co hrdlo ráčí, třebas až do zezelenání. Se ale pak ani nedivím, že v tomhle, ba co v tomhle, ale v daleko více vysmátém stavu, schramstla Qwyska klobásku :P .
Nevím, co to dneska bylo, snad nějaký erupce na Slunci, špatné postavení planet či kýho výra...alkahól nesmím, tak zřejmě zůstane ještě dlouho při mé ojedinělé dnešní degustaci. A bude to tak zřejmě dobře. :lol: Ale byla to jízda! :wink:

Věrčo vím, jak nesnášíš dlouhé příspěvky, tudíž jsem ráda, že jsi ho nečetla a přeskočila :roll: .

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

PříspěvekNapsal: 19 črc 2011 05:44 

Všem krásné úterý !!!!!

"Dovede-li se člověk zasmát sám sobě, nevyjde ze smíchu po celý život."
MARCELA
FCB JEN PŘES SZ
18.5.2011 plikace Břeclav MuDr.Čierny

PříspěvekNapsal: 19 črc 2011 06:01 

:lol: všem přeji krásné slunečné ráno :lol:

holky mám skřípnutej nerv mezi lopatkama to se mi stávalo,když jsem nešla třeba týden na zumbu a teď už hodně dlouho nemůžu zumbit :( tak je to dvojnásobný auauau to bolí,asi se půjdu juknout na paní dr. se mi tam nechce nu,ale což :cry: moc to bolí :x

přepadla mě hrozná chuť na cosi nekalého,ale alkohol to není :oops: :oops: :oops:

jinak na Elamichu myslím a držím jí všecičko co mám :)

Bossinko třeba ti toto vínko zachutná u nás ho mají ve vinotéce kam chodíme,ale mě osobně nechutná na mě je sladký a moc voňavý :) třeba zrovna tuhle změnu potřebuješ dát si občas skleničku něčeho co ti zachutná a chuťe se mění :D

holky moje zlatý včera mi Pája spadl na hlavu na beton,teda nespadl sám má kamošku,která mu vyznávala lásku tím,že ho stále objímala až ho povalila jak na něj skočila,řval jako bejk boule jako kráva a celou noc ho bolela hlavička :cry: :cry:

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

PříspěvekNapsal: 19 črc 2011 06:11 

Obrázek

s Pájínkem na svatbě a obleček co jsem šila

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

PříspěvekNapsal: 19 črc 2011 06:35 

Všem přeji krásné a slunečné úterý :D :D :D :D
Nevíte prosím Vás někdo proč mi na mejl chodí upozornění,že jsou nové příspěvky???Nikdy mi to nechodilo a nechci to :evil: :evil:

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou

Naposledy upravil Lubinka dne 19 črc 2011 06:36, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 19 črc 2011 06:36 

Qwysko takže asi obě zůstaneme při starém...Ty vegetariánkou a já abstinentkou...i když jsi si vědoma toho, že "změna je život" ?! A mimochodem, jednalo se o už o letitou zakrslou stříbrnou kanadskou jedli kulovitého vzrůstu...takže to bych si fakt snad radši natloukla frňák, než jí zlomila větévku :roll: .

Vlado no parádní obleček, zapomněla jsem se Tě zeptat, jestli jsi ho skutečně v nemocnici došila do posledního stehu...? No Pájovi sluší moc a Tobě teda no, když to musí být...taky Ti to sluší :lol:
Vladi, já abych mohla trochu začít fungovat a slušně dýchat, tak usínám na "zázračném ježkovi".
Jó, tak to vínko mi přidalo další kilčo nahoru. Jsem debil. Takže sorry, krucinálfagotdonevetrkrucajselement :evil: . No a Ty máš stovku, gratulka!

No a to jsem si myslela, že ještě dnes si trochu dám, neb máme 36. výročí svatby... 8) . A vzhledem k tomu, že spolu kráčíme už od tanečních a jeden s druhým se vzájemně prudíme už tolik let, spláchnout by to chtělo, co říkáte? (takže jsem otevřela právě mrkvovou šťávu :shock: bude muset zřejmě stačit)

Lubinko čauuuuuuuu! :wink:

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

PříspěvekNapsal: 19 črc 2011 06:39 

Bossinko moje ahoooooooooooooooj

http://www.nevicky.cz/rajcatova-plantaz/
40let,3 děti
24.8.10opka při váze 121.7kg
23.8.11opka kýly +abdo
15.11.11 nástup.16.11.11 Nohy
26.09.12 reoperace resleeve resekce žaludku primář Vraný ,Jablonec nad Nisou

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 803, 804, 805, 806, 807, 808, 809 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina