Aleno teda já nevím, ale v první chvíli jsem si při pohledu na obrázek myslela, že jsi mi pro zadostiučinění poslala "čokoládový penisky" a ony to jsou zase ŠPIČKY a ještě ke všemu nejsou určené mně

. No tak teda zas nic

.
Pet4202nebojakýčíslo je možný, že prázdninové konzultace už jsou plně obsazené. Neboť 25.8. mám v kupé Nedku, která je už tedy objednaná dost dlouho. Jelikož měl pan doktor dosti akcí mimo (sympozia apod.) a teď čerpal dovolenou. Tudíž se zbrzdily nejen konzultace, ale i operace. Písnu Ti v SZ kontakty na sebe (i když při troše snahy bys něco vytáhla z mého profilu) a domluvíme se soukromě.
Qwysko tak to teda vedeme obě dvě od desíti k pěti. Nejen s váhou, tu teď nemůžu stejně řešit. Mám na mysli Tvé porušení vegetariánství klobáskou a mou abstinenci dnešní ochutnávkou vína. Nojo, už je to tak. Bude ze mne nejspíš brzo alkoholik.
To, co se mi dnes stalo, nemá obdoby a jelikož manža z toho byl trochu překvapen, možná to pobaví nejen Tebe.
Tudíž
All...manža dostal jakési speciální domácí bílé víno (nechápu, proč "bílé", když je čiré)...tak si nalil a jen tak prohodil, zda bych nechtěla ochutnat...jelikož zná mou hlášku, že víno mi smrdí a chutná jako blitky (slabší povahy prominou)...nečekal, že řeknu "tak to sem teda dej!"...moc jsem nečuchala, abych si nezkazila dojem ještě dřív, než smočím ret...no ale to bylo dobrýýýýýýý...sladký, voňavý (prý muškát z pozdní sklizně a jednoho kvašení jen pro osobní potřebu)...a říkám "hm, docela dobrý, chutná to skoro jako bezovice..."no to jsem myslela, že ho budu muset vomejvat. Přirovnávat lahodné víno k dětským bublinkám z bezovčích květů! Zkrátka jsem znalec. A pak jsem ho dorazila ještě tím, že jsem mu zbytek vypila...to čuměl už potřetí a vyjádřil se něco v tom smyslu, že víno se vychutnává a pomalu pije a já že jsem to vyslopla na pár loků...tak jsem teda ten poslední dlouho a předlouho převalovala na jazyku, jakože ho vychutnávám. No co se dělo dál? Jdeme prý vyvázat tu keřovou kanadskou jedli, co nám začala klesat k zemi. Kůl byl již zatlučen, prý si chytni popruh a budeš táhnout a upevňovat...chechééé, jsem snad byla nalitá, neboť jsem dvakráte jedli málem povalila už totálně k zemi, vedlejší keřík mi zachránil rovnováhu, ale dnesly to dvě zlomené větvičky. Tak na třetí pokus se znovu sehnu k připravenému kůlu a zase jsem padala na lampu...no co dál budu líčit, všeho jsem na pokyn zanechala. Za necelou půlhodinku jsem byla ready a použitelná. A prý jsem se blbě pochechtávala. No myslím, že má kliku ten můj, že jsem neměla bančící náladu. Celkem se mi to líbilo, tak že bych trochu pozměnila svůj postoj k alkoholu? Myslím svůj osobní přístup k určitému druhu, ostatní ať se nalejvaj co hrdlo ráčí, třebas až do zezelenání. Se ale pak ani nedivím, že v tomhle, ba co v tomhle, ale v daleko více vysmátém stavu, schramstla Qwyska klobásku

.
Nevím, co to dneska bylo, snad nějaký erupce na Slunci, špatné postavení planet či kýho výra...alkahól nesmím, tak zřejmě zůstane ještě dlouho při mé ojedinělé dnešní degustaci. A bude to tak zřejmě dobře.

Ale byla to jízda!
Věrčo vím, jak nesnášíš dlouhé příspěvky, tudíž jsem ráda, že jsi ho nečetla a přeskočila

.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014